A honlap célja

Honlapunk célja, hogy tájékoztatást nyújtson az ízületi betegségekkel kapcsolatosan.

Használati feltételek

Minden felhasználó elismeri, hogy az oldalt saját felelősségére használja.
A honlapon szereplő információk jogosulatlan felhasználásért a “Magyar Reumabetegek Egyesülete” nem vállal felelősséget. A honlapon elhelyezett információk célja az egészségügyi ismeretek bővítése, mely nem helyettesíti az orvos felkeresését.

Információk

A “Magyar Reumabetegek Egyesülete” mindent megtesz annak érdekében, hogy az oldalakon közölt információk naprakészek, valóságnak megfelelőek és pontosak legyenek.
Bár a honlap oldalai hozzáférhetőek más ország felhasználói számára is, a közölt információk azonban kizárólag Magyarország területén érvényesek.
A “Magyar Reumabetegek Egyesülete” nem vállal garanciát az anyagok hitelességéért és nyomatékosan elutasít minden felelősséget és kötelezettséget az oldalon szereplő
információkkal kapcsolatban. Felelősség sem a “Magyar Reumabetegek Egyesülete”., sem a honlap készítésében és üzemeltetésében résztvevő feleket nem terheli felelősség a honlap látogatásakor közvetlenül, közvetetten, véletlenszerűen felmerülő hibáért, kárért (közvetlen vagy közvetett), adatvesztésért illetve a honlap tartalmi hibáiért vagy hiányosságaiért.

A www.izuletibetegsegek.hu nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a  www.izuletibetegsegek.hu weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.

Szerzői jog, az információk tulajdonjoga

Minden szerzői jog a “Magyar Reumabetegek Egyesülete”.-t illeti.

Honlapot látogatóktól származó visszajelzések

A “Magyar Reumabetegek Egyesülete”. részére elküldött információt nem őrizzük meg, nem vállalunk válaszadási kötelezettséget.

Adatvédelem

Általában a webhely és az egyes oldalak látogatottságáról esetlegesen a “Magyar Reumabetegek Egyesülete”gyűjt adatokat, de ebben a folyamatban nem gyűjtünk személyes adatokat.

A www.izuletibetegsegek.hu egyes weboldalai a jelen előírásoktól a hatályos jogszabályokkal összhangban eltérő rendelkezéseket is előírhatnak, így a mindenkor aktuális előírások, illetve felhasználási feltételek megismerése és elfogadása feltételét képezi az egyes szolgáltatások igénybevételének, használatának.

A www.izuletibetegsegek.hu tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak böngészése egyúttal a fenti feltételek elfogadását is jelenti.